De enige beste strategie die u wilt gebruiken voor gle63s downpipes

Wiki Article

Aan een kant waar dit uitlaatgas uitstroomt wordt ook een zo genaamde ”Downpipe” geplaatst. Hetgeen dus dit 1e gedeelte van dit uitlaatsysteem vormt. Hierop zijn veelal zo kort mogelijk de Katalysator of de roetfilter gemonteerd.

U dan ook zou een katalysator (en roetfilter) mogen bemerken zodra grote sok. Indien u een stuk zal hardlopen betreffende ons sok voor uw mond kan u niet niet goed ademhalen en uiteraard ook niet perfect presteren. Het kan zijn wegens de wagen ook niet anders. Ons katalysator is niet goed vanwege een uitlaatflow.

Door de jarenlange expertise is niks ons te gek. We kunnen uw custom downpipe precies produceren zoals u dan ook het wilt. Ook zijn heel wat van de downpipe op maat op de vermogensbank geweest en hiermee we weten die prestaties er te verwachten bestaan.

Een downpipe zorgt ervoor het daar niet zo weerstand is tegen uitlaatgassen. Hierdoor geraken een turbine en je motor minder beperkt. Dit zorgt daar zeker wegens dat jouw auto meer vermogen ontvangt.

Een catless downpipe verbetert de turborespons en levert meer vermogen en koppel door de katalysator en het roetfilter te verwijderen. Waarschuwingsmeldingen kunnen worden opgelost met ons Lambda Cheater ofwel via chiptuning, veelal aangewend voor Stage twee chiptuning.

Heb jouw pas ons wagen gekocht maar vind je het een auto te weinig klank vormt en te weinig vermogen bezit? Dan mag chiptunen aangaande een auto ons uitkomst bestaan en ons of verschillende van die problemen oplossen. Je kan verschillende spullen aanpassen aan een auto.

Deze heeft een karaktertrek om veel verdere warmte en lucht af te voeren waardoor je auto veel sneller zal antwoorden op het gaspedaal en dit turbo gat veel kleiner is.

Voor Keys Customs begrijpen we het autoliefhebbers meer vermogen, koppel en geluid wensen wegens hun voertuig. Daarom leveren we hoogwaardige downpipes die de prestaties over uw wagen tot ongekende hoogten tillen.

Meld jouw aan vanwege onze nieuwsbrief Wees op de hoogte van het laatste autonieuws en -adviezen om de auto in topconditie te behouden met de nieuwsbrieven. Schrijf u heden alsnog in en ontvang dikwijls updates en raadgeving aangaande het team van experts.

Dit draagt tegelijk voor aan een afkoeling over de uitlaatgassen, hetgeen zich vertaalt tot ons merkbare stijging aangaande dit koppel. Dit diepe geluid betreffende ons downpipe bezorgt iedere liefhebber van motorsport vlinders in de buik. Aan dit doorgaans kan geraken gezegd het een downpipe vermogen toevoegt aan iedere read more wagen met een turbolader en een populair element kan zijn voor een autobestuurder met sportieve ambities.

Indien jouw kiest een zogeheten decat downpipe, vervolgens mag het benodigd bestaan om verdere aanpassingen te produceren. Onder andere het uitschrijven betreffende lambdasondes ofwel herprogrammeren aangaande een ECU ofwel dit motormanagement. Dit doek voorkomt moeilijkheden bij de copyright ofwel een foutmelding op je dashboard.

Opties selecteren Het middel heeft meerdere variaties. Die keus kan gekozen geraken op een productpagina

Mits je het alleen doet bestaat er immers ons grote mogelijkheid het je ons bestanddeel beschadigt en dat wil jouw ook niet. Downpipe plaatsen kun jouw dus beter opdragen met een ervaren chiptuner.

Tevens de stage 2 chiptuning doen wij direct op deze plaats voor het in een werkplaats en daarenboven mogen we het vermogen op de testbank checken.

Report this wiki page